Onze Winkels

Echte Bakker Hagedoren

Echte Bakker Hagedoren bestaat inmiddels al bijna 90 jaar. De Bakkerij werd opgericht in 1935 door “opa en oma hagedoren” in Hoensbroek. Bakkerij Hagedoren heeft 6 eigen winkels en bakt al tientallen jaren prachtige onderscheidende producten. Onze huisspecialiteiten zijn onze vlaaien maar ook ons limburgs roggebrood en onze nonnevotten. Afgelopen jaren ontvingen wij diverse onderscheidingen: zo werden wij meerdere malen uitgeroepen tot Limburgs beste vlaaien bakker. Maar ook onze nonnevotten en oliebollen werden meerdere malen bekroond tot limburgs beste. Onze kerst stol werd uitgeroepen tot de beste van Nederland. Sinds 2015 hebben we ook een prachtige full-service winkel in Brunssum Noord. We zijn 7 dagen in de week voor u geopend.

New York Pizza

Pizza laten bezorgen of afhalen in Brunssum. Naast onze heerlijke pizza’s kan je ook terecht voor pasta’s, salades en burgers bij New York Pizza. Daarnaast bezorgen wij heerlijke voorgerechten en nagerechten. Zodat jij snel kan genieten van ons uitgebreide menu dat wij snel bij je thuis leveren. Zonder dat je zelf hoeft te koken en snel kan genieten van een gezonde maar snelle maaltijd. Maak kennis met onze heerlijke actiepizza’s en kies tussen onze New York Style en Italian Style bodem. Eten bestellen in Brunssum en omgeving? Bij New York Pizza kan je naast dat je snel online kan bestellen ook je maaltijd afhalen. Maak gebruik van onze acties of kortingscodes en laat vandaag nog je maaltijd thuisbezorgen door New York Pizza Brunssum. Steeds meer mensen ontdekken dan ook de pizza’s en pasta’s van New York Pizza. Deze prachtige vestiging beschikt over het bekende assortiment van pizza’s van topkwaliteit, diverse pasta’s en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. En garantie, want als je pizza niet Freakin’ Fresh is, krijg je zo snel mogelijk een nieuwe thuisbezorgd. Bestel nu onze heerlijke pizza’s of stel zelf je eigen pizza samen. Wij bezorgen hem zo snel mogelijk bij je thuis. Bekijk nu snel ons assortiment van al onze heerlijke gerechten. Eet smakelijk!

Bufkes

Bufkes in Brunssum-Noord biedt een smakelijke ervaring met hun unieke assortiment van soepen tot vers belegde broodjes. Geniet van ambachtelijk bereide warme en koude lekkernijen, zoals ons bourgondisch broodje Limburger! De gezellige sfeer en vriendelijke service maken Bufkes de ideale plek voor een snelle hap of een ontspannen lunch. Ontdek de lokale smaken en kwaliteit bij Bufkes in Brunssum-Noord.

Friture DuNord

Naast dagverse frieten kunt u bij ons ook diverse huisgemaakte producten en een heerlijk divers hamburger- en schotel-assortiment welke alle vers bereid worden voor u. Geniet bij ons ook van een milkshake of verpakt ijs in diverse smaken. Tijdens de warmere maanden kunt u daarbij ook nog genieten van een heerlijk softijs. Naast afhalen is het mogelijk om bij ons te blijven eten, binnen beschikken wij over 13 zitplaatsen en in de zomermaanden is het ook mogelijk om op ons terras te zitten, al is het maar voor een kopje koffie! Wij heten u van harte welkom in onze friture!

Aldi

Een uitgebreid assortiment vol overheerlijke producten, máár dan goedkoper! Daar staan we bij de supermarkt van ALDI voor! Met bijna 500 winkels is er altijd wel één ALDI bij jou in de buurt. Bij ons kun je terecht voor ovenvers brood, groenten en fruit (AGF), vleeswaren en heerlijke kazen en wijnen. Of je nu op zoek bent naar biologische-, vegetarische- of Fairtrade producten: bij ALDI Brunssum Noord vind je zowel huismerken als A-merken voor elke portemonnee. Iedere week wordt je verrast bij ALDI met de leukste en beste non-food acties! We proberen daarnaast ook zo min mogelijk gebruik te maken van plastic(verpakkingen). Neem dus vooral een eigen tasje mee! Kom voordelig boodschappen doen bij de supermarkt van ALDI in Brunssum Noord. ALDI, natuurlijk wel!

Albert Heijn

Als Albert Heijn Brunssum Noord bestaan wij sinds 1 oktober 2006 en willen wij altijd voor u klaarstaan. Wij zijn 365 dagen per jaar open en kunt bij ons terecht voor lekkere verse producten, unieke producten zoals verspakketten, verse broodjes en vrijwel alles om een lekkere maaltijd op tafel te toveren. Daarbij kunt u het zo goedkoop en duur maken als u wilt. Ook hebben wij altijd een ruime keuze aan bloemen en planten van topkwaliteit voor een redelijke prijs. Albert Heijn Brunssum Noord, “voor de momenten die ertoe doen”

Hair Fashion Gigi

Bij Hair Fashion Gigi, de lokale kapper in Brunssum-Noord, staat stijl en persoonlijke service centraal. Ontdek een professionele en vriendelijke omgeving waar ervaren kappers zorgen voor trendy kapsels en deskundig advies. Of je nu komt voor een knipbeurt, kleuring of styling, bij Hair Fashion Gigi ben je in goede handen. Laat je verwennen en verlaat de salon met een zelfverzekerd nieuw kapsel. Kom langs bij Hair Fashion Gigi en geef je haar de aandacht die het verdient!